Een origineel relatiegeschenk met een goed verhaal!

Ben jij als bedrijf op zoek naar een origineel relatiegeschenk met een goed verhaal? Voor jouw medewerker(s) of relatie(s)? Voor je secretaresse die net moeder is geworden heb ik een mooi welkom op de wereld- cadeaubox (voor zowel een jongen als voor een meisje) voor een collega die afscheid neemt of met pensioen gaat kan ik een mooi pakketje maken waar geluk centraal staat met bijvoorbeeld een Ik wens je alle geluk van de wereld-flesje of  een blijk van waardering met een Jij bent goud waard-flesje. Inspired by People heeft voor jou het geschenk dat zeker door jouw personeel en relaties gewaardeerd zal worden! Groot of klein, eentje of heel veel ik help je graag.

WAAROM EEN ORIGINEEL RELATIEGESCHENK MET EEN GOED VERHAAL?
Inspired by People wil het leven een stuk gelukkiger en vrolijker maken! Dat van jou, van je collega maar ook dat van bijvoorbeeld mensen als Maria Mzisa, maakster van de kleurrijke Townshipsmile Afro armbandjes en woonachtig in een van de Townships van Zuid Afrika. Daarom kies ik voor zoveel mogelijk duurzame en eerlijke producten. En voor producten die geluk, positiviteit en blijdschap symboliseren. Immers, verbeter de wereld begin bij jezelf! Zo krijg je een origineel relatiegeschenk met een goed verhaal.

WAT ZIT ER IN DEZE FEESTELIJKE CADEAUBOX?
Een sfeervolle cadeaubox wordt in overleg, speciaal voor jouw personeel en/of relaties gevuld met fairtrade, duurzame en inspirerende cadeaus. Cadeaus van bekende merken zoals Fair Trade Original maar ook onbekende pareltjes als Townshipsmile. Denk hierbij aan lekkernijen, handgemaakte woon- of mode-accessoires met een goed verhaal, inspirerende kaarten en wereldse gelukssymbolen. En als je wilt, kan ik ze voorzien van jouw bedrijfsnaam of logo. Een origineel relatiegeschenk met een mooi verhaal wie wordt daar niet gelukkig van? Ik zal er persoonlijk voor zorgen dat elke cadeaubox mooi, feestelijk en zorgvuldig ingepakt wordt. De cadeauboxen van Inspired by People zijn cadeaus waar je gelukkig van wordt!

Via het contactformulier kun je uiteraard altijd geheel vrijblijvend vooraf informeren naar de producten, levertijd en kosten. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.
Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, aarzel dan niet om ook dan contact met mij op te nemen.

Ik sta je graag te woord!

Veel geluk, bonne chance, buena suerte,

Leila

Inspired by people | De Cadeaubox vol geluk en inspiratie

0