Wat betekent geluk voor jou?

Voor de een betekent geluk veel geld, voor de ander goede gezondheid en voor weer een ander, brood op de plank. Precies, geluk betekent voor iedereen wat anders. Want als jij aan je vrienden waar ter wereld deze vraag zou stellen, ‘wat betekent geluk voor jou?”, dan krijg je verschillende antwoorden. Want 1 ding is wel zeker, iedereen heeft wel een mening over wat geluk is en hoe geluk voelt of zou moeten voelen.

Ik word zelf heel gelukkig van mijn gezin, misschien een cliché maar het is toch echt zo. Vooral als we samen in 1 ruimte zijn. Met z’n allen op de bank, aan de keukentafel of in ons grote bed. Heerlijk, dan voel ik me rijk en gelukkig!

Ik word ook gelukkig van mooie en inspirerende quotes. Het geeft me kracht en inspiratie om dingen te doen die ik misschien niet zo snel zou doen. Het zorgt er voor dat ik met een (nog) positievere blik naar mensen en zaken kijk. Op de website van Inspired by People vind je naast bijzondere en mooie cadeau’s, inspiratiekaarten die je gratis kan versturen.

“Maybe happiness is this: not feeling like you should be elsewhere, doing something else, being someone else”. (Isaac Asimov)*

Wat betekent geluk voor jou? Heb je misschien tips voor een gelukkig leven of een inspirerende quote? Je kunt het hieronder met ons delen. Want geluk verdubbelt zich als je het samen met een ander deelt!

Veel geluk, bonne chance, buena suerte,

Leila

* vertaald: “misschien is geluk dit: niet het gevoel hebben dat je ergens anders zou moeten zijn, iets anders zou moeten doen , iemand anders zou moeten zijn.” (Isaac Asimov)

Leave a Comment

0