1. Wat zijn de verzendkosten?
2. International shipping
3. Wat is de levertijd?
4. Ik heb een beschadigd artikel ontvangen. Wat nu?
5. Wat zijn de Algemene voorwaarden?

 

1. Wat zijn de verzendkosten?

Nederland

De verzendkosten zijn 3,95 euro voor brievenbuspost binnen Nederland. En voor pakketpost 5,75 euro (tot 10 kg). Bestellingen boven 50,- euro worden gratis verzonden binnen Nederland.

België

De verzendkosten zijn 5,75 euro voor brievenbuspost naar België (tussen 100-250 gr). En voor pakketpost 10,-. euro (tot 10 kg). Bestellingen boven 95,- euro worden gratis verzonden naar België.

2. International shipping

 Je pakketje verzenden naar geadresseerden buiten Nederland en België? Stuur ons een mail via info@inspired-by-people.nl of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

We also ship international. Please send us an email info@inspired-by-people.nl or fill out our contactform. We will contact you as soon as possible.

3. Wat is de levertijd?

 Voor Nederland: De levertijd bedraagt gemiddeld 1 tot 3 werkdagen. Zodra de betaling van je bestelling ontvangen is versturen we het cadeau naar het door jou opgegeven adres. Wanneer dit langer duurt – doordat een product niet op voorraad is, ontvang je van ons een email.
Voor België: De levertijd bedraagt 1 week tot 10 dagen naar gelang de ontvangst van de internationale betaling en de weg die het pakketje moet afleggen van Nederland naar België.

Spoedbestelling?
Wil je iets met spoed in huis hebben? Stuur ons een berichtje via het contactformulier en dan helpen we je graag.

Onze brievenbuspost wordt verzonden via PostNL en de pakketten via DHL For You. Inspired by people is dan ook niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging die het onderweg oploopt. Aan de levertijd kunnen geen rechten worden ontleend.

Natuurlijk doen wij onze uiterste best om ieder pakketje, klein of groot, zo snel mogelijk te versturen!

4. Ik heb een beschadigd artikel ontvangen. Wat nu?

Meld dit zo snel mogelijk door een email te sturen naar info@inspired-by-people.nl. Stuur ook een foto mee. Wij zullen dan snel contact met jou opnemen om het af te handelen.

5. Wat zijn de algemene voorwaarden?

De Algemene Voorwaarden van Inspired by people vind je hier.

 

0