Internationale dag van geluk

20 maart, Internationale dag van geluk. Verspreid geluk met een glimlach, een groet of met een complimentje, want het geluk zit hem in de kleine dingen.

De Verenigde Naties hebben 20 maart uitgeroepen tot Internationale dag van geluk (International Day of Happiness) en willen dat iedereen die dag deelt in vreugde met en voor elkaar. Want hoewel we verschillende sociale media kanalen hebben, voelen de meesten van ons zich toch vaak eenzaam en geïsoleerd. Sociaal isolement en eenzaamheid zijn net als roken en obesitas doodsoorzaken van een vroege dood.

Geluk verspreiden! Hoe doe je dat?

We kunnen dit wel veranderen, maar hoe? Begin met op deze Internationale dag van geluk, één positieve verbinding te maken met een ander. Het hoeft niet moeilijk te zijn: een glimlach, een helpende hand toereiken of iemand oprecht vragen hoe het gaat doet al veel. Want vergeet niet, geluk zit hem in de kleine dingen. Een van de slogans waar ik zelf ook in geloof.

Inspired by People staat voor geluk! De producten worden zorgvuldig uitgezocht op geluk, de cadeauboxen vol geluk en inspiratie worden met veel plezier samengesteld en ingepakt. En het belangrijkste; de ontvanger moet er heel gelukkig van worden. Ben je nou benieuwd naar wat voor gelukscadeaus we hebben? Neem dan een kijkje in onze winkel en laat je inspireren. Voor nog meer happy days kijk op www.dayofhappiness.net en

En weet je; eigenlijk moet je van elke dag een (Internationale) geluksdag maken!!

Internationale dag van geluk

Veel geluk, bonne chance, buena suerta!

Leila

 

(bron: www.dayofhappiness.net, Pinterest)

 

Comments
  • Monique
    Beantwoorden

    Lieve Lei, ik wens jou alle geluk van de wereld toe, niet alleen op deze speciale dag, maar altijd!

Leave a Comment

0
Chinees Nieuwjaar 2015