Just a little note…..

Inspired by People gelooft dat een klein gebaar je ook een geluksmomentje kan bezorgen. Daarom vind  je naast de persoonlijke cadeaus en zakelijke cadeaus op de website ook Inspirerende E-cards (onder het kopje Nieuws en Inspiratie), dit zijn e-cards met een inspirerende, mooie of grappige quote of afbeelding. Deze kan je gratis en online verzenden. Een cadeautje wat ik graag met je wil delen. Dus kies een van onderstaande e-cards, voeg er je persoonlijk bericht aan toe en klik op versturen. En je digitale geluksmomentje voor je ontvanger is onderweg.

Inspired by People is altijd op zoek naar bijzondere Inspirerende E-cards, dus heb jij nog een inspirerende, mooie of grappige quote of afbeelding? Stuur hem naar info@inspired-by-people.nl en wie weet staat jouw kaart binnenkort ook op de Inspirerende E-cards pagina van Inspired by People.

Wil je weten wanneer er weer nieuwe inspiratiekaarten zijn toegevoegd? En wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, (win)acties, aanbiedingen en nieuwe cadeaus? Volg Inspired by People op Facebook , Twitter en Instagram. Je kunt je hieronder ook aanmelden op de feelgood nieuwsbrief. Leuk om je ook via deze wegen tegen te komen!

Tot snel!
xLeila

Stuur een e-card!


inspirerende e-cards
0