Happy carnavalentijnsdag 2015!

Carnaval is van oorsprong een katholiek feest en wordt volgens de traditie gevierd van zondag tot dinsdagavond. Maar tegenwoordig beginnen wij hier in het zuiden des lands de vrijdagavond ervoor al met carnaval vieren. Dansen, springen, hossen en diverse kroegen bezoeken.

Dit jaar zal zaterdag 14 februari niet alleen in het teken staan van de carnaval, maar ook van Valentijnsdag. De dag van de liefde. Carnavalentijn…..maar gaat dat wel goed samen, vroeg een vriendin mij laatst? Bier, hossen, lang leve de lol, tot in de late uurtjes doorgaan en een geliefde die misschien thuis op je zit te wachten met een romantisch diner?

Tjah, waarom zou het niet goed gaan! Ik denk dat het goed samen kan gaan. Als je maar van elkaar weet wat de plannen en verwachtingen zijn voor die dag(en). Carnaval vieren, romantisch met z’n tweeën, lekker allebei of geen van beiden?!

Mijn man en ik zijn er uit: Ik ga vrijdagavond met een groepje vriendinnen carnaval vieren, manlief geeft er niks om en blijft graag thuis bij de kinderen. De volgende dag, Valentijnsdag, vertrekken we met het gezin richting Duitsland voor een wintersportvakantie. Kan ik mijn roes uitslapen in de auto, lekker romantisch…;-). ‘s Avonds gaan we met het hele gezin uit eten en worden de cadeautjes uitgepakt.

Dus deze week niet alleen druk bezig zijn met je carnavalspak en pruik maar denk ook aan je geliefde. Zorg ervoor dat je je valentijnscadeau voor zaterdag al in huis hebt. Kun je daarna samen, alleen of met je vriendengroep de bloemetjes buiten zetten…..Alaaf!

Heb je nog Valentijn cadeautips nodig? Kijk dan even in onze winkel.

Wat ga jij deze zaterdag doen? Carnaval vieren met je geliefde, alleen of met je vriendengroep? Je mag het hieronder met ons delen.

Wat je ook gaat doen, veel plezier & geluk!

Leila

Leave a Comment

0
Chinees Nieuwjaar 2015